|

Private Label

"Виан ТВ" ООД предлага своите услуги в производството и разработването на козметични продукти, съобразени с вашата изключителна търговска марка. Нашата фирма разполага с най-съвременни съоражения и техника, които се обслужват от висококвалифициран екип.

Направете своя козметика с Виан

Тази комбинация от ресурси позволява на фирма "Виан"ТВ ООД да произвежда широка гама от висококачествени козметични продукти. Услугите ни не се изчерпват с производството, ние предлагаме разфасоване, етикиране и опаковане на козметични продукти.

Производствените процеси и разработката са не само ефективни, но и отговарят на строгите изисквания на Европейските стандарти за козметика. Ангажиментът на фирмата към качеството и високите постижения се потвърждава и от сертификата “ISO 22716”. Този сертификат служи като гаранция към вас, потвърждавайки последователното прилагане на добрите производствени практики в дейността на компанията.

Станете част от света на марка, която не просто произвежда козметични продукти, а създава преживяване за красота и елегантност.

Срокове за създаване на собствена козметична марка

В зависимост от сложността и обема на поръчката можем да завършим производствения цикъл на Вашата собствена марка козметика за период от 1 (продукти за масова употреба) до 6 месеца (за специфични продукти).

На върха
Кошница
Затвори
Назад
Акаунт
Затвори