Няма снабдител

01
Доставка
Безплатна доставка над 40 лева
02
Богат асортимент
Избери лесно любимите си продукти
Special Trend Products
ПОСЛЕДВАЙ НИ

Настоящите "Общи условия" описват търговските взаимоотношения  между електронен магазин "Vian .bg” (наричан по-долу Vian)  като продавач от една страна и клиентите на онлайн магазина и услугите, намиращи се на домейна vian.bg (наричан за по-кратко сайт), като купувач от друга страна. Тези условия се отнасят до всички потребители, които са потребители и клиенти на онлайн магазина, разположен на на Vian.bg. (изключва се линка към настоящите "Общи условия"). Те се съгласяват изцяло и се задължават да спазват тези "Общи условия".

Интернет страницата www.vian.bg е част от "VIAN LTD” - дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, ЕИК: 130947928, ИН по ДДС- BG 130947928.

Седалище и адрес на управление: Vian LTD,  гр.София 1408, ул. Майор Първан Тошев 18-20

тел.: +359 (02) 825 0821

 

РЕГИСТРАЦИЯ

От  Vian можете да направите поръчка като гост или като регистриран потребител.

За да се регистрирате, трябва да си изберете уникално потребителско име и парола, както и да посочите адрес за доставка, име и фамилия, e-mail, телефон за връзка, при което Вашите данни ще бъдат запаметени в нашата база данни. След успешна регистрация и съхраняване на Вашите данни в системата, при всяка нова поръчка Вие ще имате възможност да промените адреса за доставка и личните си данни. С натискането на бутона "Поръчай", Вие извършвате електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което потвърждавате, че сте запознат и приемате настоящите Общи условия.

 

ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ

Предоставените от клиентите лични данни на Vian.bg (имена, адрес, телефон, e-mail и др.) ще бъдат използвани единствено и само във връзка и нуждите на договорните отношения на страните. За обработка и доставка на поръчката, осъществяването на връзка с спазвайки разпоредбите на Закона за защита на личните данни. Vian се задължава да не предоставя личните Ви данни под никаква форма на трети лица нито да ги използва за различни от горепосочените цели.

 

ПОРЪЧКА

Можете да направите  поръчка на www.vian.bg,  24 часа в денонощието, включително през почивните дни и официалните празници. При финализиране на Вашата поръчка, имате възможност да прегледате избраните от Вас продукти, както и информацията за доставка, начин на плащане и връзка с Вас. При необходимост  може да направите корекции. Ще бъдете уведомени чрез имейл за потвърждаването и изпращането на Вашата поръчка.

Правилно попълнената и изпратена чрез www.vian.bg или телефонно обаждане поръчка е обвързващо предложение за сключване на договор за продажба от разстояние с продаващата страна.

Самият договор за продажба е изготвен от продаващата страна и се смята за актуален след като продаващата страна изпрати стоката на получателя.

Потребителят има право да анулира поръчката, т.е. да се откаже от предложението си за сключване на договор за покупка, без да дължи каквито и да е било неустойки, а то до момента на изпращане на стоката. Потребителят се задължава да уведоми продавача за това си действие посредством имейл или телефон.

 

ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА

Крайната дължима сума представлява сбор от всички отделни продукти, които потребителят е заявил, плюс цената за дост. Всички цени са с предварително начислено ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. Цените са посочени в левове. Към всяка поръчка се прилага фактура.

 

ЗАТРУДНЕНИЯ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

Възможни затруднения при осъществяване на поръчката:

1.    Един или повече от поръчаните артикули не са в наличност; при такива обстоятелства представител на Vian ще се свърже с Вас;

2.    Адресът за доставка/фактура е непълен или погрешен;

3.    Погрешен телефон за връзка с клиента.

 

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Плащане с наложен платеж (плащане при доставка) – купувачът заплаща цялата дължима сума на куриера при получаване на поръчката;

 

ДОСТАВКА

При поръчка от сайта vian.bg  доставката се извършва само на територията на България. Доставката се извършва в рамките на 3 - 5 работни дни и използваме куриерските услуги на фирма СПИДИ.

ЕЛЕКТРОННО ФАКТУРИРАНЕ

На потребителя се издава документ за поръчката под формата на електронна фактура. Тази фактура може да бъде изтеглена по всяко време от линка, посочен в имейла за изпращане на поръчката. Електронната фактура е на разположение за изтегляне в потребителския акаунт и може да бъде предоставена и въз основа на молба, изпратена на info@vian.bg.

ДРУГИ

За всякакви въпроси, неуредени в настоящите Общи условия и допълнителни запитвания може да се свържете с наш служител на посочения имейл/телефон за връзка в сайта.